Prima reacție din partea lui Victor Pițurcă despre posibila revenire în postul de selecționer al României

Prima reacție din partea lui Victor Pițurcă despre posibila revenire în postul de selecționer al României

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, dar și antrenor al Stelei sau al Craiovei, a avut o primă declarație în privința unor posibile negocieri între el și Răzvan Burleanu pentru preluarea postului de antrenor al echipei naționale.

El spune că încă nu a fost contactat de către niciun oficial FRF, dar a lăsat de înțeles că ar putea fi interesat de acest post, din nou: „Nu am discutat cu absolut nimeni”, s-a limitat să declare Victor Pițurcă pentru cotidianul ProSport.

Se cunoaște faptul că pe lista scurtă a Federației pentru postul de selecționer au mai rămas Adrian Ursea, Victor Pițurcă, Loți Boloni, Adrian Mutu și Edi Iordănescu.

ADVERTISING

Și aceasta după refuzurile succesive venite din partea lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu.

România a ratat în mandatul lui Mirel Rădoi calificarea la CM 2022 din Qatar, iar ulterior acestuia i-a expirat contractul cu FRF în ultima zi a lunii noiembrie.

Presa a speculat negocieri secrete între oficialii FRF și Pițurcă, așa cum s-a scris marți și despre o plecare a tandemului Burleanu - Stoichiță în Franța la Nice pentru a negocia personal cu Loți Boloni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!