Critici dure pentru strategia celor de la FRF: „Nu vreau să fie numit un disperat la națională!”

Critici dure pentru strategia celor de la FRF: „Nu vreau să fie numit un disperat la națională!”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, critică în mod dur strategia celor de la FRF de a alege un nou selecționer pentru banca echipei naționale.

După expirarea contractului lui Mirel Rădoi cu echipa națională, pe 30 noiembrie, oficialii FRF au avut mai multe runde de negocieri cu mai mulți antrenori, printre care Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu, dar toți au refuzat până la urmă oferta.

Stoica spune că Hagi era în opinia sa varianta ideală pentru acest post și spune că nu ar vrea ca pe banca naționalei să ajungă chiar orice antrenor de duzină: „Ce nu vreau, să fie numit un disperat la națională! Unul care n-are altă variantă, altă ofertă. Eu m-aș bucura să fie Boloni, adică să nu vină oricine.

Aș fi fost de acord ca Hagi să antreneze Farul și să fie și selecționer. Să fii și proprietarul unui club, să fii și selecționer, e puțin mai delicat. Ar fi fost cea mai bună variantă, oricum”, a declarat MM Stoica pentru televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING

El mai adaugă faptul că nu înțelege strategia pe care o au oficialii federali în această alegere: „Tu spui că pe lista îi ai pe Boloni, Mutu, Edi Iordănescu... nu are nicio noimă! Înseamnă că pur şi simplu mergem să vizităm. Ce vrei? Vrei Mutu, un tip carismatic şi care a fost fotbalist foarte bun şi crezi că îşi va da viaţa pentru a face rezultate?”, a mai punctat Mihai Stoica.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!