Suma uriașă câștigată de Conor McGregor, chiar dacă a fost învins într-o manieră categorică la revenirea în UFC

Suma uriașă câștigată de Conor McGregor, chiar dacă a fost învins într-o manieră categorică la revenirea în UFC

Conor McGregor a fost învins prin KO la revenirea într-o gală de UFC dar se va alege cu o sumă frumoasă chiar dacă a părăsit ringul în postura perdantului după lupta cu Dustin Poirier.

Americanul l-a învins pe sportivul irlandez printr-un KO dur în a doua repriză a luptei de pe Etihad Arena din Abu Dhabi, în cadrul galei UFC 257.

După această luptă, Poirier are șanse importante să devină challenger pentru lupta de titlu mondial cu marele Khabib Nurmagomedov.

Conor McGregor a fost învins prin KO la revenirea în UFC

ADVERTISING

În ceea ce privește câștigul financiar, Conor McGregor va încasa o sumă de 5 ori mai mare față de cel care a câștigat lupta. E vorba de suma de 5 milioane de dolari, sumă ce include și veniturile din televizarea partidei, în timp ce Poirier va primi 1.000.000 de dolari, o sumă mult mai mică, conform celor de la Sporting News.

Conor McGregor a anunțat după lupta disputată în țările arabe că va mai lupta în UFC în 2021: ”E greu, după atâta pauză de la activitate. S-a apărat foarte bine. Trebuie să mă pregătesc mult mai bine pentru a mă întoarce. Am nevoie de activitate, sigur că mă veți vedea în 2021 din nou. Ai nevoie de activitate într-o astfel de industrie. Îl respect pe Dustin pentru tot ceea ce face”.

La lupta de pe Etihad Arena au participat ca spectatori și 2000 de fani, chiar și în contextul pandemiei de coronavirus.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Simona Halep se plânge de condițiile meteo din Australia: Ne antrenăm pe o căldură de 40 de grade

Arhipelagul PSD

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇