Stranierii români, în mare formă înainte de dubla României din preliminariile CM 2022. Goluri pentru Maxim, Drăguș sau Hanca (Video)

Stranierii români, în mare formă înainte de dubla României din preliminariile CM 2022. Goluri pentru Maxim, Drăguș sau Hanca (Video)

Stranierii români sunt în mare formă și sunt așadar vești bune pentru România înaintea dublei ce poate fi decisivă pentru calificarea la CM 2022, dubla cu Germania și Armenia, de pe 8 și 11 octombrie.

Mijlocașul român Alexandru Maxim a oferit o dublă pentru formația sa turcă Gaziantep, ambele goluri marcate în partea secundă a partidei, minutele 52 și 61. Fostul elev al lui Șumudică a stat pe teren până în minutul 86, în timp ce colegul său Alin Toșca a fost integralist pentru gazde, care au învins pe Altay cu scorul de 4-1.

ADVERTISING

De partea cealaltă, Eric Bicfalvi a fost eroul formației sale FK Ural, fostul stelist de 33 de ani marcând golul victoriei de 1-0 cu Ufa în runda cu numărul 10 din Rusia. Golul de astăzi a fost al doilea al sezonului pentru Eric Bicfalvi, în 9 partide.

Sześć goli w Krakowie! | Cracovia - Stal | Ekstraklasa 2021/22 | 10. kolejka | SKRÓT

Un gol superb a marcat și Sergiu Hanca în Polonia, pentru echipa la care este legitimat, KS Cracovia. A fost un meci de mare spectacol, 3-3 cu Mielec. Căpitanul Cracoviei Hanca a fost integralist, ca și colegul sau român Cornel Rîpă.

ADVERTISING

Tot în acest week-end a marcat și Denis Drăguș pentru Standard Liege, în meciul cu KV Mechelen, când din păcate gazdele conduceau deja cu 3-0.

De asemenea, vom aminti faptul că George Pușcaș a stat în teren 65 de minute pentru Reading în Championship în meciul cu Cardiff, fără vreo mare realizare însă, în timp ce antrenorul român Cosmin Contra a repurtat o mare victorie pe banca lui Al Ittihad, scor cu 2-0 cu Al Ahli, rezultat care a urcat trupa românului pe 1 în clasamentul din Arabia Saudită.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Voluntari trece și de Farul lui Gică Hagi

România a fost învinsă dramatic de Germania în finala Campionatului European de tenis de masă

Peste 30.000 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore în România - Jumătate sunt cu doza a treia

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!