Spaniolii au făcut primul transfer după ce au cumpărat Dinamo

Spaniolii au făcut primul transfer după ce au cumpărat Dinamo

Dinamo a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, transferul lui Vlad Achim, mijlocaş care a evoluat în ultimele două sezoane la FC Viitorul.

„Directorul sportiv Rufo Collado anunţă transferul mijlocaşului Vlad Achim la Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale. Ultima oară la Viitorul Constanţa, Vlad Achim (31 de ani)a început fotbalul la juniorii clubului Farul Constanţa şi a mai jucat în carieră pentru Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Voluntari, FCSB şi FC Botoşani. Bun venit la Dinamo Bucureşti, Vlad Achim!”, se arată în comunicatul citat.

ADVERTISING

În sezonul trecut, mjlocaşul a evoluat în 30 de meciuri pentru FC Viitorul, 28 în campionat şi două în Europa League, marcând 5 goluri, toate în Liga I.

În cariera sa, Achim a câştigat 3 trofee: Cupa României şi Supercupa României cu FC Viitorul (ambele în 2019) şi Cupa Ligii cu FCSB (2016). La echipa naţională el are 2 selecţii, fiind rezervă în meciurile Grecia - România 0-1 (preliminarii CE 2016) şi Italia - România 2-2 (amical, 2015).

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇