Soţia lui Michael Schumacher a vorbit despre starea fostului pilot pentru prima dată de la accidentul suferit la schi

Soţia lui Michael Schumacher a vorbit despre starea fostului pilot pentru prima dată de la accidentul suferit la schi

Corinna Schumacher a oferit, în premieră, informații despre starea lui Michael, accidentat serios la schi în urmă cu 8 ani.

Soția fostului pilot spune că Michael „este diferit”, dar că îi arată în fiecare zi „cât este de puternic”.

"Michael îmi lipseşte în fiecare zi. Dar Michael este aici, diferit, dar aici. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi", a spus ea în documentarul "Schumacher", produs de Netflix, potrivit News.ro.

"Am reuşit întotdeauna să trecem peste cursele lui în siguranţă. De aceea eram sigură că avea îngeri păzitori care îl urmăreau. Nu ştiu dacă este doar un fel de perete de protecţie pe care îl ridici singur sau dacă eşti într-un fel naiv, dar pur şi simplu nu mi-a trecut prin minte că i s-ar putea întâmpla vreodată ceva lui Michael. (n.r. - Accidentul) a fost pur şi simplu ghinion, tot ghinionul pe care cineva l-ar putea avea vreodată în viaţa lui", a adăugat Corinna.

ADVERTISING

Corinna dezvăluie și că nu oferă mai multe informații despre starea lui Michael Schumacher deoarece încearcă să-l protejeze.

"Încercăm să continuăm ca o familie, aşa cum i-a plăcut lui Michael şi încă îi place. Locuim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bine şi pentru a ne asigura că se simte confortabil. Continuăm cu viaţa noastră. 'Ce e privat, rămâne privat', aşa cum a spus el mereu. Este foarte important pentru mine să poată continua să se bucure cât mai mult de viaţa sa privată. Michael ne-a protejat întotdeauna, acum noi îl protejăm pe Michael", a conchis aceasta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Documentarul Schumacher, care va cuprinde interviuri exclusive, material de arhivă și informații despre groaznicul accident la schi, va putea fi urmărit pe Netflix începând cu 15 septembrie.

Michael Schumacher a suferit o leziune cerebrală gravă, după ce a căzut în timp ce schia în staţiunea franceză Meribel, în decembrie 2013, el fiind în comă indusă timp de şase luni, până în iunie 2014.

Ulterior, acesta a fost mutat la domiciliul său din Elveția, unde continuă recuperarea. În tot acest timp, familia n-a oferit niciun detaliu despre starea de sănătate a fostului mare pilot.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇