Sorana Cîrstea radiază de fericire după calificarea în optimi la Australian Open: "Nu mai știu nici cât e ceasul"

Sorana Cîrstea radiază de fericire după calificarea în optimi la Australian Open: "Nu mai știu nici cât e ceasul"

Sorana Cîrstea a radiat de fericire la interviul acordat după victoria cu Anastasia Pavlyuchenkova, în urma căreia s-a calificat în optimile de la Australian Open.

Sportiva noastră le-a mulțumit spectatorilor care au rămas să o urmărească în acest meci încheiat târziu în noapte la Melbourne.

"Cu siguranță s-a simțit ca și cum ar fi o arenă plină în această seară și vă mulțumesc că ați rămas alături de mine. Nu mai știu nici cât e ceasul, probabil e trecut de miezul nopții și vă mulțumesc. E plăcut să fiu din nou în optimi, nu știu când a fost ultima dată pentru că nu mă pricep prea bine la statistici. Ca jucător nu te gândești la asta, eu încerc să mă concentrez doar la mine, la ce trebuie să fac și să joc ca și cum e turul 1. Mă știu cu Anastasia de când aveam 14 ani, a trebuit să rămân atentă, e că un meci de șah deoarece știe tenis foarte bine, trebuie să fii inteligentă. Sunt foarte recunoscătoare că am câștigat meciul pentru că e o adversară foarte dificilă", a spus Sorana Cîrstea după meci.

ADVERTISING

Amintim că Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open după ce a eliminat-o pe favorita numărul 10, Anastasia Pavlyuchenkova.

Sportiva noastră s-a impus cu 6-3, 2-6, 6-2, la capătul unui meci spectaculos, în care a dictat ritmul.

Ea o va întâlni în optimile de la Australian Open pe Iga Swiatek, favorita numărul 7, care a învins-o pe Daria Kasatkina.

Partida va avea loc luni, la o oră ce nu a fost stabilită de organizatori.

Sorana este pentru a doua oară în carieră în optimi la Australian Open, după ediția din 2017.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!