Petra Kvitova dezvăluie ce a remarcat la Sorana Cîrstea, după ce sportiva noastră a eliminat-o de la Australian Open

Petra Kvitova dezvăluie ce a remarcat la Sorana Cîrstea, după ce sportiva noastră a eliminat-o de la Australian Open

Petra Kvitova a dezvăluit ce a remarcat la Sorana Cîrstea, după ce sportiva noastră a eliminat-o de la Australian Open pentru al doilea an la rând.

După două eșecuri la rând în fața Soranei, Kvitova spune că a remarcat că jucătoarei noastre îi place foarte mult jocul ei, motiv pentru care pornește cu un avantaj, deoarece îi pune probleme cu mingi rapide.

"Nu cred că am prea multe de spus, lucrurile nu au funcționat așa cum îmi doream. Trebuie să trec peste și să fiu mai bună. Cred că Soranei îi place jocul meu, își asumă riscuri și i-a intrat totul. Cred că este dificil când îmi returnează mici foarte rapide. Eu nu am jucat multe meciuri la începutul acestui an, am avut și probleme de sănătate, mi-a fost dificil să mă antrenez. Trebuie să mă calmez după această înfrângere, e dificil să-mi văd viitorul după acest meci. Trebuie să îmi iau câteva zile libere, apoi să mă pregătesc pentru următoarele turnee", a spus Petra Kvitova.

ADVERTISING

Sorana Cîrstea a produs una dintre marile surprize de la Australian Open 2022, după ce a reușit să o elimine în primul tur pe Petra Kvitova (19 WTA).

Sportiva noastră a trecut fără nicio emoție cu 6-2, 6-2, după un meci ce a durat o oră și 12 minute.

Sorana a avut o prestație excelentă, a câștigat 73% din punctele de pe primul serviciu s i a stat mult mai bine decât Kvitova și la retur.

În schimb, jucătoarea din Cehia a greșit foarte mult și a avut 39 de erori neforțate, spre deosebire de Sorana, care a avut doar 19.

ADVERTISING

Pentru Sorana urmează un meci cu Kristina Kucova, sportivă aflată pe locul 96 în clasamentul WTA.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!