Sorana Cîrstea îi dă dreptate Simonei Halep după declarațiile făcute în cazul de dopaj

Sorana Cîrstea îi dă dreptate Simonei Halep după declarațiile făcute în cazul de dopaj

Sorana Cîrstea (33 de ani) îi dă dreptate Simonei Halep după ce acesta a declarat că amânările din cazul de dopaj o afectează foarte tare emoțional.

Sorana crede că nu e normal ca Simona să aștepte atât de mult un verdict final în procesul de dopaj în care este implicată, după ce a fost suspendată provizoriu în octombrie 2022, depistată pozitiv cu roxadustat în timpul unui control doping efectuat la US Open 2022.

Cîrstea a spus că așteptatarea judecății este una extrem de grea în astfel de cazuri și că nici nu îndrăznește să se pună în pielea Simonei.

ADVERTISING

"Tot ce se întâmplă nu este un lucru normal, altfel Simona ar fi fost aici. Nimeni nu vede normal această amânare și nimeni nu poate să înțeleagă ce se întâmplă cu cazul ei. Este normal, suntem împreună în acest sport. Nu e normal să dureze atât de mult să fii judecat și să ți se dea o decizie. E extrem de grea această așteptare, nici nu vreau să mă pun în postura ei. Sper din suflet să rezolve curând", a declarat Sorana Cîrstea la revenirea în România, citată de ProSport.

Într-un mesaj postat pe Instagram acum câteva săptămâni, după ce a aflat că a avut parte de o nouă amânare, Simona Halep a spus că aceste amânări o afectează emoțional foarte tare.

ADVERTISING

Simona Halep a primit o nouă veste proastă în ceea ce privește verdictul din procesul de dopaj. ITIA a făcut o nouă precizare oficială și a transmis că se așteaptă decizia finală a Sports Resolutions, tribunal independent, iar data la care este așteptat verdictul final nu este cunoscută.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!