Sorana Cîrstea explică înfrângerea contra Muchovei: "Scorul e dur, nu am jucat rău"

Sorana Cîrstea explică înfrângerea contra Muchovei: "Scorul e dur, nu am jucat rău"

Sorana Cîrstea (33 de ani) a reacționat după eliminarea din sferturile de finală de la US Open 2023.

Cîrstea n-a putut să-și depășească cea mai mare performanță din carieră la un Grand Slam. S-a oprit în sferturile de finală și la US Open 2023, după ce mai ajunsese în sferturi le Roland Garros 2009, iar la finalul partidei contra Karolinei Muchova a explicat înfrângerea.

Sorana a declarat că Muchova a produs cel mai bun tenis din meciurile directe cu sportiva din Cehia, totuși consideră că nici ea nu a jucat rău, în ciuda înfrângerii.

ADVERTISING

„Un meci dificil, cred că în seara asta Karolina a jucat foarte bine, din cele cinci întâlniri în seara asta cred că a produs cel mai bun tenis.

Cred că scorul este destul de dur pentru ceea ce s-a jucat, am avut foarte multe mingi de break în primul set, foarte multe oportunităţi pe care nu le-am fructificat… La 3-0 un game lung, apoi la 4-0, 40-15 pe serviciul meu, cred eu că dacă acolo intram din nou în joc, să fac un 3-2, probabil că lucrurile ar fi stat altfel.

Per total însă în seara asta cred că a jucat mai bine decât mine, merită victoria şi a reuşit să vină cu soluţii la toate planurile mele şi, din nou, un meci nu atât de dur cum o spune scorul.

ADVERTISING

Cred că a venit astăzi şi a jucat cel mai bun tenis al ei. Eu nu am jucat atât de rău, însă nu am fost decisivă în momentele importante, mingile de atac nu le-am fructificat şi, normal, acolo s-a înclinat balanţa”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Eurosport.

Muchova a învins-o pe Sorana Cîrstea, scor 6-0, 6-3, în sferturile de finală la US Open 2023.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!