Sorana Cîrstea, despre condițiile de la US Open: Este extrem de dificil

Sorana Cîrstea, despre condițiile de la US Open: Este extrem de dificil

Sorana Cîrstea a vorbit despre condițiile de la New York, unde participă în această perioadă la US Open 2020.

Tenismena noastră, care în runda doi o va întâlni pe favorita numârul 9 – Johanna Konta, spune că jucătoarele sunt izolate complet și că are ceva dificultăti în a se adapta la noua situație.

"Destul de greu, eu nici nu sunt o persoană foarte socială și îmi este puțin teamă să nu iau virusul și să mai stau vreo două săptămâni pe aici. Mi-am petrecut timpul în cameră, în autobuz și la bază… Am încercat să păstrez o distanță de bun simț față de toată lumea și să respect toate regulile.

Prima săptămână a fost ok, dar cu cât trec zilele cu atât este mai greu. Încerc să mă adaptez la noua situație, eu cred că la un moment dat trebuie să relaxăm măsurile, pentru că este extrem dificil să jucăm săptămână de săptămână în aceste condiții.

Suntem testați la fiecare 72 de ore… Suntem foarte, foarte izolați! Nu avem nici măcar să dăm o tură prin afara hotelului, prin parcare. Deja se simte, sunt două săptămâni de când sunt aici. Asta este, prefer să joc în condițiile astea, decât să mai stau 5 luni acasă. Probabil fiind primul turneu, măsurile sunt mult mai stricte. Sper ca în viitor să ajungem la o normalitate"

Sorana Cîrstea, într-un interviu acordat Eurosport
ADVERTISING

În primul tur de la US Open, Sorana Cîrstea a trecut de americanca Cristina McHale, cu 6-4, 7-5.

În turul doi, Sorana o va întâlni pe Johanna Konta într-o partidă programată joi.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇