Prima reacție a lui Gică Hagi după plecarea de la Viitorul

Prima reacție a lui Gică Hagi după plecarea de la Viitorul

Gică Hagi a oferit prima reacție după ce a renunțat la funcția de antrenor principal al lui Viitorul.

„Regele” spune că avea nevoie de o pauză și nu-și face griji după începutul slab de sezon al echipei sale.

"Domnul Dinu a zis că am muncit foarte mult şi că din când în când mai poate lua câte o pauză. Restul a speculat cine a speculat. Muncesc mult, îmi fac datoria, pentru că e clubul meu. Nu am plecat, am plecat doar de pe bancă. E ca în România, un om spune ceva şi alţii speculează. Nea Cornel a spus că muncesc 24 de ore, cam atât. Eu sunt sănătos tun şi motivat să fac lucruri foarte bune să dezvolt clubul.

Am luat o decizie, sunt în spatele tuturor celor care lucrează şi susţin pe toată lumea. Avem nevoie de răbdare, de timp. Eu când iau decizii mi le asum. Sunt conştient de ceea ce am făcut şi am procedat bine. Vin doar la meciurile de acasă, vreau să fiu cât mai relaxat. Nu contează cum începi, contează cum termini, aşa se spune la fotbal. Suntem pe un drum şi mergem pe acel drum. Vrem să ne dezvoltăm şi să devenim şi mai puternici, chiar dacă începutul nu e aşa cum speram. Ruben de la Barrera, 200% încredere."

Gică Hagi, la Telekom Sport
ADVERTISING

Locul lui Gică Hagi pe banca formației de la Ovidiu a fost luat de spaniolul Ruben de la Barrera, care în primele două meciuri ale sezonului a înregistrat un egal (1-1 cu UTA) și o înfrângere (0-3 cu FCSB).

"Arată foarte bine şi sper să continue tot aşa"

Gică Hagi a vorbit și despre fiul său, Ianis, care n-a început așa cum și-ar fi dorit acest sezon.

Totuși, "Regele" se declară satisfăcut de prestația lui Ianis și spune că Rangers este "foarte mulțumită" de acesta.

"Ianis e bine că a spart gheaţa. Se simte extraordinar, se simte apreciat, lucrurile merg bine şi sper să o ţină tot aşa. El a dat goluri în pregătiri, lui Tătăruşanu i-a dat două. Lumea e foarte mulţumită acolo", a declarat Hagi pentru sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Au presiune enormă să câstige, pentru că se cheamă Rangers, e un club mare. Totul o să vină pe parcurs, au început foarte bine. Arată foarte bine şi sper să continue tot aşa", a adăugat acesta.

Cu doar un gol marcat în primele 6 etape, Ianis nu are un început de sezon strălucit.

De altfel, Steven Gerrard l-a și lăsat pe banca de rezerve în ultima perioadă.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇