Situația atipică de la FCSB, luată în vizorul unei anchete a FRF: “E complet anormal”

Situația atipică de la FCSB, luată în vizorul unei anchete a FRF: “E complet anormal”

Cei de la FCSB au plecat în cantonamentul din Antalya fără să fie însoțiți de antrenorul principal Leo Strizu, iar acest lucru a condus către multe polemici și întrebări fără răspuns.

Ba chiar a condus și la o auto-sesizare din partea directorului Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, care a anunțat că majoritatea oamenilor din staff-ul de la FCSB nu sunt calificați și că se va deschide o anchetă la nivelul Federației Române de Fotbal pentru această speță.

”Referitor la cât de mult ajută o licență PRO, în cazul Leo Strizu n-aș putea spune, câtă vreme nu știu cum a fost angajat, în ce condiții. Efectele se văd în presă. Se vede clar că Leo nu este implicat în procesul de pregătire a echipei, nu ia foarte multe decizii.

ADVERTISING

Lotul celor de la FCSB pentru cantonamentul din Antalya. Surprizele pregătite de Mihai Pintilii

Colac peste pupăză, acum Strizu nu mai este în pregătire cu echipa, ceea ce mi se pare complet anormal. Contra acestor lucruri nu există reguli. Nu se așteaptă nimeni, ca să creăm reguli. Dar probabil trebuie să le creăm.

Referitor la această situație, atât directorul tehnic (n.r.: Mihai Stoichiță), cât și președintele (n.r.: președintele FRF, Răzvan Burleanu), vor afla mâine personal de la mine și va trebui să găsim soluții, pentru că e anormală situația", a declarat Burchel într-o intervenție pentru televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

FCSB a plecat duminică dimineața în Turcia fiind însoțită doar de Mihai Pintilii ca antrenor, cel care este de facto tehnicianul grupării din Berceni, dar nu deține o licență pentru a putea practica această meserie.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!