Mihai Stoica anunță numele singurului fotbalist la care va mai renunța FCSB

Mihai Stoica anunță numele singurului fotbalist la care va mai renunța FCSB

FCSB s-a despărțit în această iarnă de 5 fotbaliști și mai are pe listă doar un singur om care va trebui să plece și el curând din Berceni.

Singurul indezirabil rămas la gruparea vicecampioană a României este fundașul central de 31 de ani din Algeria Rachid Bouhenna.

Acesta a prins doar 9 meciuri în acest sezon care se află la jumătate în România, el neurmând să plece cu echipa în cantonamentul din Antalya, pe 8 ianuarie.

Cine îi va lua locul lui Boboc la FCSB: "În februarie va putea juca"

„Azi a fost o zi liniștită, n-a fost nicio reziliere. Singurul pe care nu se va conta mai departe e Bouhenna.

ADVERTISING

Nu se pune problema să îi reziliem contractul lui Panțîru, are până în vara lui 2024. Dacă totul merge bine, din vară ar putea să joace. Sunt aproape doi ani de pauză acum. Ideea este să poată el să joace. El se antrenează, a câștigat masă musculară și forță cum nu se întâmplase după prima operație. Se întâmplă și astfel de situații în viață...

Ovidiu Popescu este integrat, face antrenament și cu echipa, dar și separat. Cristea a intrat de o lună în program normal. Era liniște la antrenamente, acum nu mai este. El e un tip foarte vocal”, puncta Mihai Stoica, manager general la FCSB, într-o intervenție la OrangeSport.

ADVERTISING

De la FCSB au plecat în această iarnă Dumiter, Musi, Stoica, Boboc și Dulca.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!