Singura veste proastă pentru naționala României după meciul cu Andorra

Singura veste proastă pentru naționala României după meciul cu Andorra

România a debutat cu dreptul în preliminariile EURO 2024, scor 2-0 în deplasarea din Andorra, însă a înregistrat și câteva detalii negative în urma acestui meci disputat în inima munților Pirinei.

În urma jocului decis de golurile lui Dennis Man și Denis Alibec, trei jucători români au încasat cartonașe galbene, care pot conta pe viitor în economia acestei grupe echilibrate.

E vorba de Răzvan Marin, apoi și de Tavi Popescu ('78) și Radu Drăgușin ('89), care au încasat și ei galbene, poate prea ușor primite, mai ales că România conducea deja cu 2-0 și avea și om în plus de circa 30 de minute.

REZUMAT: Andorra - România 0-2. "Tricolorii" s-au chinuit cu om în plus

„Te așteptai ca la 2-0 și cu om în plus să nu iei cartonaș galben. Dar astea sunt chestii minore. Sunt meciuri complicate astea, atunci când joci împotriva unui adversar care nu joacă fotbal”, a punctat și Mihai Stoica la Orange Sport, managerul general al celor de la FCSB.

ADVERTISING

E important de spus că în cadrul acestor preliminarii pentru turneul final din Germania, fotbaliștii sunt suspendați un meci dacă primesc 3 cartonașe galbene.

Următorul meci al României va avea loc cu Belarus, marți pe 28 martie, de la ora 21.45.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!