Simona Halep și-a stabilit un nou antrenor

Simona Halep și-a stabilit un nou antrenor

Simona Halep ia o decizie de ultimă oră în ceea ce privește cariera sa și își schimbă din nou antrenorul, e vorba de o figură emblematică, un om de tenis care i-a mai fost aproape la mari succese din viața sa.

Aflată la 32 de ani, Halep, fost lider mondial WTA, încă se reface după lunga accidentare de la genunchi, care a împiedicat-o să evolueze în ultimele luni. Acum, fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon se pregătește intens de revenirea pe teren.

După ce a revenit în tenis la capătul suspendării sale, post-decizia TAS, Halep a fost pregătită pentru o scurtă vreme de spaniolul Carlos Martinez. După ce a renunțat la colaborarea cu ibericul, Simona Halep a revenit la soluția Daniel Dobre, omul cu care a cucerit Wimbledonul în 2019, după cum anunță ProTV și Sport.ro.

ADVERTISING

Daniel Dobre s-a aflat în spatele marelui succes de la All England Club, atunci când în finală Halep trecea de legendara Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Simona Halep vs Serena Williams | Wimbledon 2019 Final (Full Match)

De altfel, această informație a fost apoi confirmată chiar de Halep, prezentă la inaugurarea noului patinoar din Berceni, la Supercupa României de hochei, printre nume ca Ion Țiriac, Mihai Covaliu și Elisabeta Lipă: „Este chiar cu mine în seara asta, Daniel Dobre o să fie antrenorul meu, este și a fost mereu alături de mine și mă bucur foarte mult fiindcă este un om deosebit”, a spus Halep.

ADVERTISING

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial în luna mai, când a abandonat în setul al doilea al meciului cu McCartney Kessler (24 de ani), de la Trophee Clarins, la scorul de 7-5, 2-3.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!