Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Hong Kong

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Hong Kong

Tenismena româncă Simona Halep va reveni după aproape 5 luni de pauză în circuitul mondial WTA și de luni va începe să ia parte la turneul de tip 125 de la Hong Kong.

Locul 1130 WTA la 33 de ani, împliniți acum doar două zile, Halep și-a aflat prima adversară după tragerea la sorți efectuată chiar azi. Ea o va înfrunta în primă fază pe australianca Arina Rodionova (34 de ani, #114 WTA).

Ultimul meci disputat de româncă avea loc în luna mai, la Paris, la turneul Trophee Clarins, când abandona în fața americancei McCartney Kessler, în primul tur.

Halep a primit un wild-card pentru acest turneu, care va avea loc în perioada 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Pe tabloul principal este calificată și Gabriela Ruse (26 de ani, 93 WTA). Aceasta o va înfrunta pe americanca Alycia Parks (23 de ani, 128 WTA).

ADVERTISING

Fondul total de premiere al competiției este de 115.000 de dolari.

Rămâne de văzut în ce zi va debuta Halep la acest concurs asiatic. Românca a anunțat surprinzător că perioada de pauză s-a terminat mai repede decât se aștepta și acum e gata să revină în circuit.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!