Președintele Oțelului face un anunț important despre viitorul lui Dorinel Munteanu la echipă

Președintele Oțelului face un anunț important despre viitorul lui Dorinel Munteanu la echipă

Oțelul Galați a rămas singura echipă neînvinsă în acest debut de sezon din Superliga, după ce sâmbătă seara a remizat în Giulești, scor 0-0 cu Rapid București.

Actualul președinte al siderurgiștilor, Cristian Munteanu, a vorbit la doar câteva ore distanță după remiza de mare luptă dintre Rapid și Oțelul, meci presărat cu multiple ocazii, la ambele porți. El spune că Dorinel Munteanu (56 de ani), tehnicianul echipei, a primit o ofertă avantajoasă în această vară.

Oțelul e pe 2 în Liga 1, cu 18 puncte, la 4 lungimi în spatele locului unu ocupat de U Cluj. Munteanu a primit o ofertă concretă pe care a declinat-o în această vară. El și-a prelungit contractul cu Oțelul până în 2027: „Dorinel are ofertă să plece de un an și ceva. I-am prelungit în vară contractul, are până în 2027. Am stabilizat clubul cu cel mai bun antrenor din punctul meu de vedere. Este manager tehnic, se ocupă de tot ce se întâmplă în club, de toată partea sportivă. Așa vorbește el, nu e proprietarul clubului. Noi nu avem patron. Dorinel se zbate foarte mult și își dorește ca jucătorii să fie plătiți la zi. El se luptă să mulțumească fotbaliștii, așa e normal! Eu cred că merită foarte mult respect pentru ce a făcut la echipă în ultimii ani”, a declarat președintele Oțelului, pentru Fanatik.

REZUMAT | Rapid - Oțelul 0-0. Giuleștenii, fără victorie acasă, Oțelul rămâne neînvinsă

Gălățenii au patru victorii și șase egaluri după primele 10 runde din campionat, fiind singura echipă acum fără nici măcar un eșec.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!