Simona Halep a primit încă un wildcard și revine imediat pe teren: "Veste minunată"

Simona Halep a primit încă un wildcard și revine imediat pe teren: "Veste minunată"

Simona Halep (33 de ani) a primit încă un wildcard și va reveni pe teren mai repede decât se credea.

Organizatorii turneului WTA 125 Hong Kong Open (30 septembrie – 6 octombrie) au publicat, sâmbătă, un mesaj video al Simonei Halep în care sportiva noastră își anunță participarea la competiția care începe luni, 30 septembrie.

Astfel, Simona Halep va reveni pe teren mai repede decât se credea, după ce fusese anunțată pe tabloul principal la turneul de luna viitoare, WTA 250 Hong Kong, competiție de categorie mai mare, în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie.

ADVERTISING

"M-am gândit că astăzi este o zi grozavă să anunț vestea minunată că voi reveni pe teren mai repede decât ma așteptam. Voi zbura la Hong Kong pentru a concura la WTA 125 Hong Kong Open. Mulțumesc mult pentru wildcard și abia aștept să vă văd pe toți", a fost mesajul transmis de Simona Halep în clipul publicat pe rețelele sociale de organizatori.

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial în luna mai, la Trophee Clarins, de unde s-a retras din cauza unei accidentări care nu i-a mai permis să joace.

ADVERTISING

În afara meciului de la Paris, Simona Halep a mai jucat, în 2024, cu Paula Badosa la Miami Open, unde primise un wildcard și unde a fost eliminată în primul tur.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!