Simona Halep ratează participarea la World Tennis League, turneu demonstrativ din luna decembrie

Simona Halep ratează participarea la World Tennis League, turneu demonstrativ din luna decembrie

Simona Halep va rata participarea la un turneu demonstrativ ce va avea loc în luna decembrie a acestui an 2022, e vorba de World Tennis League, deși acceptase inițial oferta organizatorilor.

Aflată în plin proces pentru a-și demonstra nevinovăția, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la un test anti-doping efectuat la US Open și mai apoi suspendată provizoriu de WTA, Simona Halep ratează participarea la prima ediție de World Tennis League, turneu demonstrativ ce are loc între 19 și 24 decembrie, în Coca-Cola Arena din Dubai, acolo unde vor participa mari staruri din circuit, printre care: Novak Djokovici, Iga Swiatek, Bianca Andreescu, Alexander Zverev, Paula Badosa sau Aryna Sabalenka.

ADVERTISING

Organizatorii de la World Tennis League au anunțat oficial care sunt echipele mixte care vor concura la Dubai, iar numele româncei de 31 de ani nu face parte din afiș.

Echipa Kites – Felix Auger-Aliassime, Gael Monfils, Iga Świątek, Sania Mirza și Eugenie Bouchard; Echipa Hawks – Alexander Zverev, Dominic Thiem, Elena Rybakina și Annett Kontaveit; Echipa Falcons – Novak Djokovici, Grigor Dimitrov, Aryna Sabalenka și Paula Badosa; Echipa Eagles – Nick Kyrgios, Rohan Bopanna, Caroline Garcia, Bianca Andreescu și Andreas Seppi.

Rămâne de văzut dacă Halep va participa la demonstrativul de la Johannesburg, Africa Cares, între 3 și 4 decemebrie, acolo unde încă apare în continuare pe afiș numele Simonei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Trebuie spus că sportiva născută la Constanța are voie să participe teoretic la turnee demonstrative care nu sunt organizate sub egida ITF sau WTA, fiind în perioada de suspendare provizorie.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!