Simona Halep, indignată de cazul jucătoarei care a acuzat-o că primește favoruri: "Acest lucru este inacceptabil"

Simona Halep, indignată de cazul jucătoarei care a acuzat-o că primește favoruri: "Acest lucru este inacceptabil"

Simona Halep a vorbit despre cazul jucătoarei care a avut o luare de poziție la adresa sa după revenirea în tenis.

Sportiva noastră s-a referit la situația în care se află Tara Moore. Britanica a fost suspendată temporar pentru dopaj, dar apoi a fost exonerată. Pentru că nu avea același statut cu cel al Simonei, britanica nu a avut parte de multe invitații de la revenirea în tenis.

Simona spune că astfel de lucruri nu sunt normale, deoarece cariera sa a fost practic distrusă din cauza unor acuzații nefondate.

ADVERTISING

"Tara Moore este jucatoarea care a fost suspendată și apoi a luat-o de la zero dupa ce a pierdut totul. Îți vine să crezi că a pierdut totul? Și acum trebuie să înceapă de la zero fără nicio vină.

Acest lucru, pentru mine, este inacceptabil, pentru că muncim toată viața, ne dedicăm viața sportului și niste oameni care nu te cunosc fac niște teste și judecă doar pe scenarii. Am fost judecata pe scenarii despre sânge. Pe urină poate fi contaminare. Nivelul era atât de scazut. Cu două zile înainte am avut test negativ, așa că nu am avut timp să mă dopez", a spus Simona Halep pentru WeAreTennis.

ADVERTISING

După ce Simona Halep a primit un wild card în turneul de la Miami, Tara Moore a avut un comentariu public în care a afirmat că i se pare anormal tratamentul de care are parte.

"E bine că Simona Halep este capabilă să se pună pe picioare atât de repede. Păcat că nu se aplică același lucru pentru mine și pentru alți jucători care au fost exonerați și care nu se află în lumina reflectoarelor. WTA are nevoie de o regulă… Dacă un jucător este găsit fără vină sau neglijență, ar trebui să i se acorde cel puțin o protecție. Nu am primit nici măcar un e-mail de bun venit sau măcar un scurt ‘iată abonamentul pentru restul anului pe care nu ai apucat să joci din cauză că ai fost acuzată pe nedrept’, iar asta este descurajant.

ADVERTISING

Indiferent de clasamentul cuiva, statutul social, dacă este EXONERAT, ar trebui să li se restituie clasamentul! Oricât de nesemnificativ ar fi pentru unii oameni, imaginează-ți că ai fost acuzat de ceva și ți-ai pierdut locul de muncă, cum ar fi să demonstrezi că ești nevinovat și să nu primești nicio compensație? Nu cer un wild card în Miami, cer un clasament protejat. Ea a fost, de asemenea, interzisă din punct de vedere tehnic timp de 9 luni, iar în cazul meu s-a constatat că nu am nicio vină sau neglijență după 19 luni. Nu am nimic cu Simona, mă bucur că se întoarce să joace, dar acest proces este oribil", a spus Tara Moore.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!