Simona Halep i-a spus lui Chris Evert de ce iubește atât de mult România: "Nu voi pleca niciodată de aici"

Simona Halep i-a spus lui Chris Evert de ce iubește atât de mult România: "Nu voi pleca niciodată de aici"

Simona Halep i-a acordat un interviu legendarei Chris Evert, care a întrebat-o de ce iubește atât de mult România.

Multipla câștigătoare de Grand Slam s-a arătat impresionată de atașamentul arătat de Simona Halep față de România și a întrebat-o direct de ce își iubește atât de mult țara natală.

"Ai posibilitatea să locuiești oriunde în lume, dar te întorci mereu acolo deoarece în România sunt rădăcinile tale. De ce iubești atât de mult România?", a întrebat Evert.

Simona a răspuns că România este o țară frumoasă, cu oameni buni și că dorește să schimbe mentalitatea tinerilor, din dorința de a-i ajuta să fie mai pozitivi.

ADVERTISING

"Prefer să mă întorc tot timpul în România. Îmi place energia acestei țări. Este o țară frumoasă. Chiar dacă suferim din punct de vedere economic, avem locuri frumoase. Îmi place să ies, să simt energia oamenilor, să văd locurile frumoase. Acum că am lăsat în urma părțile negative, încerc să ajut copiii un pic să nu mai fie negativiști. Viața este atât de frumoasă și dacă știm să o trăim ne putem bucura la maxim. Acum îi văd pe acești copii și încerc să fiu o sursă de inspirație pentru ei, să fie pozitivi. Vreau să le transmit asta. Simt că sunt parte din această țară și nu voi pleca niciodată!", a spus Simona.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, Simona a explicat și cum se implică prin intermediul fundației sale pentru a-i ajuta pe tineri.

"Am început în urmă cu câțiva ani, iar obiectivul era să-i aducem pe copii la tenis. Mă gândesc să încep și o academie. Dar am ajutat și în alte sporturi, la gimnastică, la hochei pe gheață. Nu e ceva uriaș, dar după ce mă las de tenis cu siguranță voi avea timp mai mult de proiecte. Începutul este dificil și a trebuit să simt cum este, să fiu implicată", a mai spus Simona.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!