Simona Halep face o declarație plină de sinceritate despre revenirea pe teren, la Miami: "Nu știam la ce să mă aștept"

Simona Halep face o declarație plină de sinceritate despre revenirea pe teren, la Miami: "Nu știam la ce să mă aștept"

Simona Halep (32 de ani) a făcut o declarație plină de sinceritate în privința revenirii pe terenul de tenis, după ce a primit un verdict favorabil din partea TAS.

Primul și, momentan, singurul meci oficial jucat de Simona Halep în 2024, după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj, cel cu Paula Badosa din primul tur de la Miami Open, a fost unul cu o încărcătură aparte pentru sportiva noastră.

Halep a dezvăluit că a avut emoții înaintea revenirii pe teren deoarece nu știa la ce reacție să se aștepte din partea publicului.

ADVERTISING

"Am fost foarte emoționată când am revenit pe teren. Nu știam, nu eram sigură cum voi fi primită, pe teren și în afara lui. Nu știam la ce să mă aștept la Miami. (…) Când ajuns, dragostea pe care am primit-o din partea oamenilor care lucrează la turneu, securitatea, toată lumea din jurul meu, totul m-a ajutat să uit. M-am simțit de parcă n-aș fi lipsit niciodată! Grozav, o energie grozavă, am fost foarte fericită, o experiență foarte frumoasă pentru mine, mai mult decât mă așteptam", a declarat Simona Halep într-un interviu acordat Associated Press, sursă citată de site-ul tennisworldusa.org.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep trebuia să participe, în această săptămână, la turneul WTA 125 Oireas, însă s-a retras din cauza unor probleme medicale.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!