Un fost antrenor al Simonei Halep dă un verdict în legătură cu viitorul campioanei noastre în circuit

Un fost antrenor al Simonei Halep dă un verdict în legătură cu viitorul campioanei noastre în circuit

Simona Halep a revenit în circuitul feminin WTA la Miami, dar apoi a refuzat participarea în mai multe competiții din cauza unor probleme medicale, la umăr, sau la genunchi.

După meciul din 19 martie, pierdut în primul tur cu Paula Badosa, Halep nu a mai apărut în nicio competiție, declarând forfait și pentru meciul cu Ucraina din BJK Cup, dar și pentru turneul de la Oeiras, Portugalia, un WTA 125, la care inițial primise un wild-card.

Următorul turneu pentru Simona ar trebui să fie Mastersul de la Madrid, unde a primit deja un wild-card, turneu care va avea loc pe zgura iberică începând cu 23 aprilie.

ADVERTISING

Firicel Tomai, fostul antrenor al lui Halep în perioada 2008 - 2013, a analizat situația Simonei, spunând că, mai întâi, prioritatea româncei ar trebui să fie rezolvarea tuturor problemelor medicale pe care le are: ”Dacă Simona reușește să finalizeze problemele cu accidentările, poate să revină. Ar fi un mare lucru și o mare realizare. Trebuie să rezolve accidentările actuale. O opresc de la turnee. E foarte greu la vârsta ei dacă nu e sănătoasă. A întârziat această revenire, dar are toată vara în fața și tot anul”, a spus Firicel Tomai, la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dubla campioană de Mare Șlem este mai nou antrenată de ibericul Carlos Martinez, cel care a și venit recent la București, pentru a avea primele antrenamente alături de sportiva noastră. Martinez a tras primele concluzii despre Halep după aceste antrenamente și a caracterizat-o în trei cuvinte pe aceasta: ”motivată, bucuroasă, implicată”.

Meciul cu Badosa de la Miami a fost prima partidă pe care campioana noastră a jucat-o, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!