Simona Halep explică înfrângerea cu Elena Rybakina din semifinale la Wimbledon: Unde crede că a greșit

Simona Halep explică înfrângerea cu Elena Rybakina din semifinale la Wimbledon: Unde crede că a greșit

Simona Halep a comentat înfrângerea suferită în față Elenei Rybakina în semifinale la Wimbledon.

Tenismena noastră consideră că Rybakina a jucat foarte bine și a obținut o victorie meritată.

Cu toate acestea, Simona se declară dezamăgită de modul în care a servit și spune că s-a simțit și puțin obosită.

"Chiar cred că Rybakina a jucat foarte bine. A fost un nivel ridicat din partea ei. Azi nu am fost suficient de bună. Da, tot meritul ei pentru meciul pe care l-a jucat. Dacă serveam un pic mai bine poate era diferit. Mi-am îmbunătățit mult serviciu în ultimele trei luni, dar astăzi simt că m-am întors la cel vechi. Am făcut multe duble greșeli și am servit prea moale. Cu siguranță, dacă aș fi avut un serviciu mai bun astăzi, ar fi fost mai bine", a spus Simona la conferința de presă de după meci.

ADVERTISING

"Nu am nicio explicație în acest moment pentru modul în care am servit, dar se întâmplă. Am avut trei luni de schimbare a lucrurilor, așa că probabil că am nevoie de mai mult timp să le repar și să le păstrez în fiecare zi. Astăzi probabil am fost și puțin obosită și nu a funcționat. Ultimele trei săptămâni au fost foarte bune și voi lua partea pozitivă. Mi-am dovedit că pot juca un tenis bun și sunt convinsă că-mi voi îmbunătăți și mai mult nivelul. Cu siguranță nivelul ei a fost foarte ridicat astăzi. A fost foarte solidă, consecventă, nu a scăzut nivelul. Dar nu am făcut mare lucru, cumva cred că i-am dat mingile perfecte să-și facă jocul, să se simtă confortabil pe teren. Dar, după cum am spus, tot meritul pentru ea. Ea a meritat să câștige astăzi prin felul în care a jucat", a adăugat Simona.

ADVERTISING

Simona Halep a fost învinsă joi de Elena Rybakina în semifinale la Wimbledon.

Sportiva născută în Rusia, dar care evoluează pentru Kazahstan, s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-3, și va fi prezentă în premieră într-o finală de Grand Slam.

Acolo, Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA) o va înfrunta sâmbătă pe Ons Jabeur (27 de ani, locul 2 WTA).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!