Simona Halep explică despărțirea de Darren Cahill: "Relația a ajuns la sfârşit"

Simona Halep explică despărțirea de Darren Cahill: "Relația a ajuns la sfârşit"

Simona Halep a prezentat, luni, cauzele care au dus la întreruperea colaborării cu Darren Cahill.

În ziua în care a împlinit 30 de ani, Simona a dezvăluit că „relația profesională s-a uzat”, dar se bucură că a câștigat un prieten bun.

"Au fost şase ani frumoşi, plini, doar că relaţia profesională s-a întrerupt, a fost un an greu cu pandemia, el nu a ajuns acasă deloc în 9 luni de zile, acum trebuia sa stea pentru off-season. Cred că s-a uzat puţin relaţia profesională şi am hotărât de comun acord să ne oprim", a spus Simona, potrivit Telekom Sport.

ADVERTISING

"A ajuns la sfârşit relaţia, mi-a parut rău, am avut un gol în stomac, la fel şi el, dar suntem prieteni foarte buni şi mă bucur că am avut ocazia să câştig un prieten", a adăugat aceasta.

Tenismena noastră a comentat și posibilitatea ca Darren Cahill să devină antrenorul tenismenei de origine română Emma Răducanu.

"Mi se pare o variantă bună pentru Darren, e o fată extraordinară, are un potenţial mare pentru a câştiga şi alte turnee de Grand Slam. Cred că se va odihni puţin (n.r. Darren Cahill), apoi cred că va fi cu altcineva. Oricum, nu cred că vom fi vreodată adversari, vom rămâne prieteni pentru totdeaună", a conchis Simona.

ADVERTISING

Simona Halep a anunțat, miercuri, că a pus punct colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill.

„După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis că e timpul să încheiem relația. Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis și o persoană mai bună” - Simona Halep.

Din informațiile SpotMedia.ro, la despărțire au contribuit și restricțiile dure de călătorie la care Darren este supus ca cetățean australian. Practic, pentru a fi alături de Simona la turneele din afara Australiei, el trebuie să-și abandoneze familia, deoarece la revenirea în țară e băgat în carantină timp de două săptămâni.

ADVERTISING

Prima reacție a lui Darren Cahill după încetarea colaborării cu Simona Halep

Darren Cahill a redevenit antrenorul Simonei la începutul lui 2020, după ce a avut un an de pauză. Anterior, ei au mai avut o colaborare între 2015 și 2018.

Alături de Darren Cahill, Simona a urcat pe primul loc în clasamentul WTA și a câștigat două Grand Slam-uri.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!