Simona Halep și-a anunțat noul antrenor: "Avem o echipă completă"

Simona Halep și-a anunțat noul antrenor: "Avem o echipă completă"

Locul lui Darren Cahill în echipa Simonei Halep va fi luat de Adrian Marcu (59 de ani).

Fostul tenismen român, care a mai pregătit-o pe Simona și în 2013, va face parte din staff-ul Simonei la ultimele turnee din acest an.

„Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui", a spus Simona Halep, potrivit Antena Sport.

"În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte”, a mai spus sportiva noastră, care astăzi împlinește 30 de ani.

ADVERTISING

Indian Wells (4-17 octombrie), Kremlin Cup (18-24 octombrie) și Transylvania Open (25-31 octombrie) sunt turneele la care Simona și-a anunțat participarea în acest final de sezon.

Simona Halep a anunțat, miercuri, că a pus punct colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill.

„După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis că e timpul să încheiem relația. Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis și o persoană mai bună” - Simona Halep.

Simona n-a dezvăluit motivul acestei decizii, dar, din informațiile SpotMedia.ro, la despărțire au contribuit și restricțiile dure de călătorie la care Darren este supus ca cetățean australian. Practic, pentru a fi alături de Simona la turneele din afara Australiei, el trebuie să-și abandoneze familia, deoarece la revenirea în țară e băgat în carantină timp de două săptămâni.

ADVERTISING

Prima reacție a lui Darren Cahill după încetarea colaborării cu Simona Halep

Darren Cahill a redevenit antrenorul Simonei la începutul lui 2020, după ce a avut un an de pauză. Anterior, ei au mai avut o colaborare între 2015 și 2018.

Alături de Darren Cahill, Simona a urcat pe primul loc în clasamentul WTA și a câștigat două Grand Slam-uri.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!