Simona Halep dezvăluie meciul pe care nu-l va uita niciodată: "Încă mai am coșmaruri"

Simona Halep dezvăluie meciul pe care nu-l va uita niciodată: "Încă mai am coșmaruri"

Simona Halep a dezvăluit, într-un interviu acordat legendarei Chris Evert, care e meciul pe care nu-l va uita niciodată.

Sportiva noastră spune că partida cu Jelena Ostapenko, pierdută în finala de la Roland Garros 2017, încă este dureroasă.

"Am niște amintiri dificile, dar m-au ajutat să câștig cele două trofee pe care le-am avut. Finala din 2017 a fost deprimantă, încă mai am coșmaruri. Dar am învățat că dacă nu renunți poți să fii mai puternică. Darren m-a ajutat să revin mai puternică și să nu cedez niciodată. După ce am pierdut acel meci, am stat 2-3 zile și m-am întors mai puternică. Chiar dacă eram rănita, am luptat și eram convinsă că mai am o șansă", a spus Simona Halep pentru WTA.

ADVERTISING

De asemenea, Simona și-a adus aminte și de parcursul de la Australian Open 2018, unde a fost învinsă în finala de Caroline Wozniacki.

"Cea mai mare provocare a fost din punct de vedere mental. Chiar dacă am suferit din punct de vedere fizic, am avut probleme și cu glezna, a fost foarte obositor și cu Lauren Davis în turul 3, unul dintre cele mai lungi meciuri din cariera mea. Chiar dacă avea 3 mingi de meci, eu nu am realizat asta. Apoi, în semifinale, am întâlnit-o pe Kerber și am jucat trei ore. Fiecare meci a fost o provocare mentală. Nu a fost cel mai bun tenis al meu, dar mental am fost la cel mai înalt nivel. Iar de finală nu am fost dezamăgită că am pierdut. Am dat tot ce am avut mai bun. I-am spus lui Darren înaintea meciului că nu mai am energie, mai ales că o întâlneam pe Wozniacki, care nu prea rata", a mai spus Simona.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sportiva noastră a mai afirmat că a simțit după finala cu Wozniacki că este anul ei și că poate să câștige un Grand Șlam, ceea ce s-a și întâmplat la Roland Garros 2018.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!