Simona Halep, creditată cu cea mai frumoasă lovitură a lunii octombrie (Video)

Simona Halep, creditată cu cea mai frumoasă lovitură a lunii octombrie (Video)

Tenismena din România Simona Halep a fost creditată de către WTA în urma unei ample anchete cu premiul pentru cea mai bună lovitură a lunii octombrie.

Fostul lider mondial a fost nominalizată pentru acest premiu cu lovitura din partida pe care a disputat-o la turneul WTA de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, cu Gabi Ruse, în turul I, punct care i-a adus scorul de 5-2 în setul secund. Un lung de linie marcă înregistrată a fostei campioane de la Wimbledon și Roland Garros.

În acel meci, Halep s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2. Ea a ajuns până în finala turneului, pierdută la estona Anett Kontaveit.

ADVERTISING

Halep a primit mai multe voturi în această anchetă în comparație cu loviturile semnate de Garbine Muguruza (la o fază de la meciul cu australianca Ajla Tomljanovici, în turul al doilea la Indian Wells), germanca Angelique Kerber (cu o lovitură din meciul cu jucătoarea cehă Katerina Siniakova, din turul al doilea la Indian Wells) și estona Anett Kontaveit (într-o partidă cu Alexandrova la Moscova, în marea finală).

La dublu a fost aleasă perechea Iga Swiatek (Polonia)/Bethanie Mattek-Sands (SUA), pentru o lovitură în partida cu Su-Wei Hsieh (Taiwan)/Elise Mertens (Belgia), în optimi la Indian Wells.

Simona Halep vs. Elena-Gabriela Ruse | 2021 Cluj-Napoca Round 1 | WTA Match Highlights

Pentru Simona Halep urmează în săptămâna care începe de luni turneul WTA de la Linz, Austria, acolo unde este cap de serie 2.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!