Simona Halep, arătată cu degetul de compania de suplimente pe care a dat-o în judecată: "Au nevoie de cineva pe care să dea vina"

Simona Halep, arătată cu degetul de compania de suplimente pe care a dat-o în judecată: "Au nevoie de cineva pe care să dea vina"

Presa din Canada prezintă, joi, o nouă reacție a firmei de suplimente Quantum Nutrition, pe care Simona Halep o acuză că i-ar fi livrat suplimentul contaminat cu roxadustat care i-a atras suspendarea de patru ani primită din partea ITIA și Sports Resolutions.

John Koveos, unul dintre frații care dețin firma de suplimente Quantum Nutrition, a reacționat după investigația făcută de Gazeta Sporturilor la fața locului, la sediul companiei.

Koveos acuză faptul că "au nevoie de cineva pe care să dea vina", referindu-se cazul de dopaj al Simonei Halep, după ce firma, acuzată că i-a livrat suplimentul Keto MCT contaminat cu roxadustat, a fost dată în judecată de sportiva noastră.

ADVERTISING

Mai mult, John Koveos susține că, deși nu a supravegheat direct modalitatea de preparare și ambalare a suplimentelor firmei sale, este "încrezător 100%" în ele, conform theglobeandmail.com.

Simona Halep a primit din partea ITIA și Sports Resolutions o suspendare de patru ani după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat în timpul unui control doping efectuat la US Open 2022. Judecarea cazului său de dopaj un an de zile.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!