Lucian Bute intervine în cazul Simonei Halep: Așteptările pe care le are fostul pugilist

Lucian Bute intervine în cazul Simonei Halep: Așteptările pe care le are fostul pugilist

Fostul mare pugilist Lucian Bute, a cărui carieră a fost încheiată după o suspendare pentru dopaj, a vorbit despre cazul Simonei Halep.

Bute spune că o consideră nevinovată pe Simona Halep și se așteaptă să se demonstreze că totul a fost un accident, așa cum a fost și în cazul său.

"Îmi pare foarte rău pentru Simona. Ne-am întâlnit aici la Montreal când a jucat la Cupa Rogers. Am fost la arenă, am susținut-o, ne-am văzut după. Atât cât o cunosc, cred că a fost un accident. Cred că a fost contaminat acel supliment. Nu vreau să cred că a făcut ea cu bună știință. Nu cred că a făcut asta. În cazul meu s-a dovedit, dar au fost timp pierdut, avocați, bani și stres… Am demonstrat că a fost un accident și au ridicat suspendarea după 6 luni. În cazul ei, vorbim despre 4 ani. Asta nu cunosc. Eu sper să facă recurs și să aducă dovezile necesare pentru a-i reduce suspendarea cel puțin la jumătate", a spus Lucian Bute pentru Gsp.ro.

ADVERTISING

De asemenea, Bute a avut și un mesaj de transmis pentru Simona Halep după implicarea în cazul de dopaj.

"Să fie puternică, să fie încrezătoare și, cu ajutorul lui Dumnezeu, să dovedească faptul că a fost un accident. Sper să aducă probe concrete și să i se reducă pedeapsa. Să intre mai repede pe teren pentru că altfel îi va fi foarte greu. După doi ani de așteptare e aproape imposibil să mai revii la un nivel înalt", a mai spus Bute.

Simona Halep nu renunță totuși după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

ADVERTISING

Jucătoarea noastră și-a reluat antrenamentele și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Acest lucru s-a întâmplat deoarece Simona este convinsă că TAS va modifica radical suspendarea de 4 ani primită la Sport Resolutions.

Mai mult, există precedente în procesele din tenis de la TAS în care tribunalul elvețian a dat verdictul în cel mult 2 luni de când dosarul a fost depus.

Simona speră astfel că suspendarea primită va fi modificată considerabil și că ar putea să revină pe teren la început de 2024.

ADVERTISING

Jucătoarea noastră a anunțat deja că merge până în pânzele albe să își caute dreptatea și că nu vrea să iasă din tenis pe ușa din dos.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!