Simona Halep a explicat înfrângerea cu Caroline Garcia și i-a răspuns Jelenei Ostapenko

Simona Halep a explicat înfrângerea cu Caroline Garcia și i-a răspuns Jelenei Ostapenko

Simona Halep a vorbit astăzi despre eliminarea suferită în primul tur al turneului de la Doha.

Învinsă în două seturi de Caroline Garcia, tenismena noastră spune ca nu are ce să-și reproșeze, dar recunoaște că a jucat „destul de slab”.

"Am jucat destul de slab, nu am simțit prea bine mingea pentru că a fost un vânt puternic, dar și ea a fost foarte agresivă. Așa s-a terminat. Nu am ce să-mi reproșez. Abia acum îmi dau seama cât de greu este să te menții în top. Am avut un an greu, iar accidentările m-au scos din ritm. Cum eu sunt o jucătoare care își ia încrederea din meciuri, am suferit mult. Dar sunt sănătoasă, sunt bine, joc turnee și asta e tot ce contează", a spus Simona la revenirea în țară.

ADVERTISING

"Acum câțiva ani aș fi fost foarte supărată. Bine, și acum sunt. Trebuie să văd ce am de făcut pentru a face față acestor jucătoare care lovesc mingea foarte puternic", a adăugat sportiva noastră.

Rugată să comenteze reacțiile Jelenei Ostapeno - letona a fost surprinsă râzând la scorul de 5-0 în decisiv - înaintea și în timpul meciului dintre cele două de la Dubai, Simona s-a limitat a spune că: "Arată foarte mult caracterul ei și cam atât aș putea să spun".

Întrebată dacă va apela la serviciile unui antrenor după această eliminare suferită la Doha, Simona spune că nu se grăbește în această direcție, dar că va adăuga un antrenor în staff-ul ei.

ADVERTISING

"Momentan nu am niciun plan și nici nu m-am gândit, dar cu siguranță va apărea un antrenor în echipa mea, pentru că la nivelul acesta este greu făra antrenor", a dezvăluit jucătoarea aflată pe locul 27 în ierarhia WTA.

"Acest antrenor poate fi Darren Cahill? Darren are o jucătoare acum și nu se pune problema de așa ceva", a conchis Simona.

4-6, 3-6 este scorul cu care Simona Halep a pierdut meciul cu Caroline Garcia, din primul tur al turneului de la Doha.

Este pentru prima oară când Simona pierde în runda inaugurală a competiției din Qatar.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!