Simona Halep a decis să evolueze și la dublu la Australian Open, unde își va încrucișa racheta cu o tenismenă din România

Simona Halep a decis să evolueze și la dublu la Australian Open, unde își va încrucișa racheta cu o tenismenă din România

Simona Halep, fosta finalistă de la Australian Open, a decis pentru turneul de Mare Șlem de la Antipozi să evolueze și în proba de dublu.

Acolo, ea va face pereche alături de o altă româncă, e vorba de Gabriela Ruse, (87 WTA). Turneul va începe pe 17 ianuarie, dar va fi precedat de alte două turnee unde Halep va lua parte, un WTA 250 de la Melbourne începând cu 3 ianuarie și un WTA 500 la Sydney de pe 10 ianuarie.

Halep și Ruse au mai făcut pereche și la Indian Wells în 2021, devenind prietene foarte bune.

ADVERTISING

Au jucat apoi una împotriva celeilalte la Cluj-Napoca, la WTA Transylvania Open, meci câștigat clar de Simona, 6-2, 6-1, în care a reușit și lovitura anului curent.

„Este un adevărat privilegiu să joc alături de idolul meu!”, a spus Gabriela Ruse, pe Twitter, după ce a anunțat vestea participării sale și în proba de dublu.

Halep (30 de ani) luptă așadar pe două fronturi la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al viitorului sezon 2022, turneu unde are de apărat la simplu un sfert de finală.

ADVERTISING

Întregul turneu va fi televizat pe EuroSport și va fi acoperit in extenso de SpotMedia.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!