Simona Halep a dat răspunsul după invitația primită la un turneu din Rusia: Decizia luată

Simona Halep a dat răspunsul după invitația primită la un turneu din Rusia: Decizia luată

Simona Halep (32 de ani) a dat răspunsul organizatorilor unui turneu din Rusia, care o invitaseră să revină pe teren chiar dacă este suspendată pentru dopaj. Rusia nu este afiliată WTA, iar Simona Halep ar fi putut juca, însă răspunsul a fost unul negativ.

Presa din Polonia a aflat că Simona Halep a răspuns negativ invitației primite din partea organizatorilor turneului de la Sankt Petersburg, care voiau să o aibă prezentă la competiție. Răspunsul a venit după ce Simona a negociat cu organizatorii ruși, motivul refuzului fiind legat de procesul de dopaj.

ADVERTISING

Halep rămâne suspendată în continuare pentru dopaj cu roxadustat, însă a făcut apel la TAS și așteaptă să primească o veste bună în privința datei când va fi judecat procesul la Tribunalul de la Lausanne. "Să nu forțăm soarta", susține presa poloneză că le-a spus Simona Halep organizatorilor.

Într-un anunț oficial, TAS a precizat că apelul Simonei Halep ar putea fi judecat la 26 ianuarie 2024, chiar dacă momentan nu apare pe lista de așteptare a audierilor de la Lausanne.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!