Simona Halep a câștigat premiul pentru „Lovitura lunii februarie”, în ancheta WTA

Simona Halep a câștigat premiul pentru „Lovitura lunii februarie”, în ancheta WTA

După ce a câștigat distincția pentru „Lovitura anului 2021” în WTA, românca Simona Halep, fosta lideră mondială WTA, s-a impus la aceeași categorie și în anchetele pentru primele două luni ale acestui nou an 2022.

Simona Halep a avut cea mai bună lovitură a lunii februarie în ancheta WTA, o lovitură câștigătoare reușită în partida cu Ons Jabeur din Tunisia în cadrul turneului de la Dubai, atunci când sportiva din Constanța se impunea în sferturi, scor 6-4, 6-3.

Ea a ridicat atunci publicul din Emirate în picioare cu un forehand de zile mari, prin care a pasat-o la fileu pe rivala sa din acea partidă.

ADVERTISING

În luna ianuarie, Halep bifa același premiu după o lovitură superbă în partida cu Destinee Aiava, Australia, la turneul 250 WTA de la Melbourne.

Fosta dublă campioană de Grand Slam se află în prezent pe locul 27 WTA și va evolua începând cu 9 martie la turneul Masters 1000 de la Indian Wells.

La Dubai, Halep a fost eliminată în semifinale de Jelena Ostapenko, pentru a pierde apoi în turul I la Doha de la Caroline Garcia.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!