Sergio Ramos a luat o decizie definitivă în ceea ce privește plecarea sa de la Real Madrid

Sergio Ramos a luat o decizie definitivă în ceea ce privește plecarea sa de la Real Madrid

Sergio Ramos, marele căpitan andaluz al celor de la Real Madrid, a luat decizia pe care cei mai mulți o așteptau în ceea ce privește părăsirea clubului madrilen.

Real Madrid a știut de la început că problema prelungirii contractului lui Sergio Ramos la 33 de ani este una spinoasă, mai ales față de fani, care l-au adorat în acești 16 ani pe care acesta i-a petrecut pe Santiago Bernabeu.

Trebuie spus că, printre multe altele, Ramos este fundașul cu cele mai multe goluri din istoria La Liga, dintre jucătorii activi, doar în spatele lui Fernando Hierro all-time, și el o legendă a lui Real.

ADVERTISING

Pretențiile mari ale lui Ramos pentru prelungirea contractului au dus însă la un conflict între el și președintele Florentino Perez. Refuzul Madridului de a păstra intacte salariile vedetelor și implict al lui Ramos de a accepta o reînnoire a unui contract cu un salariu mai mic a complicat totul încă din toamna trecută, iar acum decizia lui Ramos de a părăsi clubul este clară, în timp ce Perez și toată conducerea este, paradoxal poate, foarte mulțumită, scrie cotidianul Don Balon.

Pe Perez l-a ajutat mult și faptul că în acest sezon, din cauza accidentărilor, Ramos a evoluat cel mai puțin de când este la Real, și anume a ratat 27 din cele 48 de meciuri oficiale. În niciun sezon din ultimii 16 ani, căpitanul madrilen nu a jucat mai puțin de 33 de meciuri.

TOP 25 GOALS Sergio Ramos en LaLiga Santander

Iar președintele Perez are și cel mai bun motiv să nu îi prelungească șederea la Real lui Ramos. Pe lângă accidentări, există un înlocuitor de mare clasă deja confirmat pentru sezonul viitor pe Bernabeu: austriacul David Alaba de la Bayern.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Lewandowski a marcat un nou hattrick în tricoul lui Bayern și este la un gol să egaleze marele record al lui Gerd Muller

Aryna Sabalenka se apropie amenințător de Simona Halep în clasamentul WTA după triumful de la Madrid

Prea multă agitație pe falsa temă a discriminării nevaccinaţilor

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!