Lewandowski a marcat un nou hattrick în tricoul lui Bayern și este la un gol să egaleze marele record al lui Gerd Muller

Lewandowski a marcat un nou hattrick în tricoul lui Bayern și este la un gol să egaleze marele record al lui Gerd Muller

Atacantul polonez Robert Lewandowski este aproape să egaleze un record legendar al fotbalului german, record care îi aparține marelui Gerd Muller.

Bayern tocmai s-a încoronat campioană în Germania pentru a noua oară la rând, după 6-0 acasă cu Gladbach, meci în care polonezul a strălucit din nou.

Bayern Munchen a câștigat titlul în Germania

Lewa a marcat un hattrick în minutele 2, 34 și 66, ultimul gol din penalti, iar astfel a ajuns la 39 de reușite în acest sezon. Polonezul e la doar un gol distanță de recordul lui Gerd Muller, acela de 40 de goluri într-o stagiune de Bundesliga. Mai are două meciuri la dispoziție pentru a face acest lucru.

ADVERTISING

Este cel de-al 31 titlu din istorie pentru Bayern Munchen și al 9-lea consecutiv pentru bavarezi.

De altfel, golul de 3-0 marcat de Lewandowski cu Borussia a fost unul superb, gol din voleu lateral după o centrare de pe partea dreaptă, gol care a prilejuit reușita cu numărul 200 a lui Lewa în tricoul bavarez.

Un alt record demn de semnalat este faptul că Kingsley Coman a ajuns la 10 titluri de campion în cariera sa, deși are doar 24 de ani, în trei campionate, cu PSG, Juventus și Bayern.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

CS Minaur Baia Mare a ratat calificarea în finala EHF European League

FC Barcelona, Real Madrid și Juventus au denunțat "amenințările" UEFA

Carnagiu la o școală din Kabul: Peste 100 de morţi şi răniţi, mulți dintre ei copii

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!