Serena Williams, foarte sinceră la apusul carierei: Aș fi putut avea acum 30-32 de Grand Slam-uri

Serena Williams, foarte sinceră la apusul carierei: Aș fi putut avea acum 30-32 de Grand Slam-uri

Serena Williams a vorbit recent într-un interviu despre planurile sale de viitor și despre ceea ce ar fi putut realiza în tenis, discutând desigur și despre subiectul recordului de titluri de Grand Slam, care îi aparține australiencei Margaret Court.

Marea campioană a tenisului american, ajunsă la 40 de ani, are 23 de titluri de GS în palmares, cu unul mai puțin față de Court, cea mai titrată din toate timpurile.

Într-un interviu pentru postul de televiziune CNN, Serena spune că ea putea avea lejer 30-32 de titluri la cum a evoluat în tenisul mondial: "Știi ce se întâmplă? Acum mă preocup doar de mine. Iubesc tenisul și iubesc ceea ce fac acum, pentru că trebuie să mă pun pe mine pe primul loc. Ce înseamnă asta? Nu știu să explic, eu în continuare joc tenis, evident, și încă mă antrenez. Sunt sinceră și cred că ar fi trebuit să am 30 sau 32 de titluri de Grand Slam-uri. Așa gândesc, așa văd eu lucrurile. Nu am reușit să intru în posesia acelui record, mi-am dorit s-o fac, consider că ar fi trebuit să fiu acolo, am avut multe oportunități, dar îți spun sincer că nu am renunțat", puncta imensa campioană în interviul pentru CNN.

GOAT🐐👑... Serena Williams All 23 Grandslams Championship Points | SERENA WILLIAMS FANS

Serena Williams a evoluat în ultimul său meci oficial la Wimbledon anul trecut, când a părăsit terenul în lacrimi după o accidentare.

ADVERTISING

Acum, ea se află pe un uluitor loc 236 în clasamentul WTA, chiar sub Irina Fetecău din România.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!