Australian Open fără Federer, Serena, Nadal și Djokovici? Cum arată lista absenților

Australian Open fără Federer, Serena, Nadal și Djokovici? Cum arată lista absenților

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, s-ar putea disputa fără cei mai mari tenismeni din istorie pentru prima dată.

După ce Roger Federer, Serena Williams, Stan Wawrinka, Bianca Andrescu și Karolina Pliskova au anunțat în ultimele săptămâni că nu vor juca la Melbourne, recent a venit rândul finalistei de anul trecut, Jennifer Brady, să declare forfait, scrie L’Équipe.

Americanca se resimte după o accidentare la piciorul stâng, astfel că nu va putea reface parcursul extraordinar de anul trecut.

ADVERTISING

În același timp, Rafael Nadal a anunţat luni că a fost testat pozitiv la Covid-19, iar prezența sa la Melbourne este acum sub semnul întrebării.

De asemenea, nici Novak Djokovici nu este sigur de participare, în condițiile în care australienii cer dovada vaccinării și nu este clar dacă sârbul s-a vaccinat sau nu până acum, scrie site-ul oasport.it. Totodată, austriacul Dominic Thiem a suferit o operație la încheietura mâinii și nici el nu știe deocamdată dacă va participa la Australian Open.

Turneul de la Melbourne va avea loc în perioada 17-30 ianuarie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇