Serena Williams, atacată surprinzător de o mare legendă a tenisului: „Nimeni nu se mai teme de ea!”

Serena Williams, atacată surprinzător de o mare legendă a tenisului: „Nimeni nu se mai teme de ea!”

Marea campioană a tenisului feminin, Serena Williams a fost dur atacată și criticată de un alt nume mare al tenisului feminin.

Vorbim despre belgianca Justine Henin, câștigătoare a șapte titluri de Grand Slam, care i-a fost o mare rivală americancei. Aceasta afirmă că în prezent, sportiva din SUA nu mai sperie pe nimeni în circuitul mondial după ce a ajuns pe locul 41 WTA.

Henin a vorbit mai ales despre jucătoarele din tânăra generație care în mod special nu se mai tem de Serena: „Tinerele jucătoare se sperie tot mai puțin de Serena Williams. Ne temeam de Serena pe vremea noastră și erau foarte multe jucătoare care se temeau de ea chiar și în ultimii ani. În prezent, nu se mai întâmplă acest lucru, iar Serena simte asta. Puteți să vedeți asta în atitudinea jucătoarelor. Au câștigat mai multă încredere în propriile forțe când joacă împotriva Serenei. Sunt convinsă că are șanse minime de a mai câștiga încă un turneu de Grand Slam! Va depinde mult de condiția ei fizică, îi va fi din ce în ce mai greu, dacă nu imposibil”, a punctat Justine, conform Tennis World USA.

Serena Williams v Justine Henin - Australian Open 2010 Final | AO Classics

Williams are 40 de ani și și-a amânat revenirea pe un teren de tenis, spunând că nu poate participa la Australian Open, acolo unde are deja 7 titluri în palmares.

ADVERTISING

Acum un an, sportiva din SUA s-a oprit în semifinale fiind oprită atunci de Naomi Osaka, după ce în sferturi trecuse de Simona Halep, scor 6-3, 6-3.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!