Semnul de întrebare ridicat de presa internațională după audierile Simonei Halep: "Se îndepărtează"

Semnul de întrebare ridicat de presa internațională după audierile Simonei Halep: "Se îndepărtează"

Presa internațională a ridicat un semn de întrebare după audierile Simonei Halep (32 de ani) la TAS, în cazul de dopaj în care este implicată din toamna lui 2022.

Halep a contestat la TAS suspendarea de 4 ani primită din partea ITIA și Sports Resolutions, iar acum așteaptă un verdict final din partea tribunalului elvețian, la finalul audierilor.

Până atunci va mai trece ceva timp, iar presa internațională se întreabă când exact va primi Simona Halep un verdict din partea TAS.

"Când va primi Simona Halep verdictul în urma apelului de la TAS în cazul de dopaj?", titrează site-ul tennis365.com, care amintește ce s-a întâmplat în cazul sportivei noastre și trage o concluzie importantă: "Halep a fost fermă în apărarea sa și a spus că nu a luat roxadustat intenționat, dar asta s-ar putea să nu fie de ajuns pentru a scăpa de pedeapsă.

ADVERTISING

Decizia finală în acest caz poate sosi peste câteva luni, cu Simona Halep îndepărtându-se de revenirea pe teren, la cariera ei, cu fiecare zi pe care o petrece pe margine", mai scrie sursa citată.

Simona Halep a fost audiată la TAS în perioada 7-9 februarie 2024.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!