Ședință de urgență la FCSB: "Este alarmant și trebuie discutat"

Ședință de urgență la FCSB: "Este alarmant și trebuie discutat"

FCSB își bagă jucătorii în ședință după victoria la limită din meciul cu FC Botoșani.

Managerul general Mihai Stoica este nemulțumit de atitudinea jucătorilor, cărora le reproșează că au fost egoiști și nu își pasează în fața porții.

Din acest motiv, Stoica anunță că la FCSB va avea loc o ședință de urgență.

”În partea a doua a meciului am suferit, nu au fost ocazii mari… dar puteam să primim gol. Nu ne aşteptam. Nu mă aşteptăm să avem emoţii la meciul ăsta. Este al doilea meci la rând, asta este alarmant şi trebuie discutat, e al doilea meci la rând când altruismul lipseşte!

ADVERTISING

Au fost momente când anumiţi coechipieri erau în situaţii mai bune şi nu au fost serviţi. Băluţa lui Compagno… data trecută, Olaru lui Compagno, asta trebuie reglat. Probabil că aici şi noi am greşit… că nu am insistat după U Cluj, poţi sa te duci pe o pantă descendentă cu aşa ceva!", a spus Stoica la Orange Sport.

Oficialul de la FCSB mai spune că nu înțelege de ce jucătorii au o asemenea atitudine.

"Pe mine mă miră treaba asta pentru că noi am avut nişte probleme anii trecuţi, jucătorii stăteau puţin separat, acum nu, acum îi văd împreună. La o masă de 10 jucători se îngrămădesc 12… să stea împreună, să socializeze. Nu erau în trecut foarte apropraţi. Acum, sunt mult mai prieteni. De asta m-am mirat că s-au întâmplat astea, dar bine ca am câştigat”, a mai declarat MM Stoica.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După 12 etape, FCSB este pe primul loc în clasamentul din Superliga, cu un avans de 3 puncte peste CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!