FCSB anunță transferul a doi atacanți în iarnă

FCSB anunță transferul a doi atacanți în iarnă

FCSB este lidera campionatului în Liga 1, având patru puncte peste CFR Cluj, însă chiar și așa, lucrurile nu îi sunt 100 la sută pe plac patronului Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera susține că în mercato-ul de iarnă va mai face două transferuri, e vorba de doi atacanți, simțindu-se acum într-o competiție acerbă cu Dan Șucu, patronul celor de la Rapid București.

„Ar fi un eșec pentru noi să facem mai puțin decât FCSB. Financiar putem concura fără probleme. Contează eficiența banului, ea e cea care face diferența”, puncta acum o lună acționarul majoritar de la Rapid.

ADVERTISING

În replică, Becali promite că va fi foarte activ în următoarea campanie de transferuri: „Sunt mulțumit de joc, am avut multe ocazii, dar n-are voie să se apropie adversarul de poartă. Nu are voie, dacă vrem în Liga Campionilor! Dar o să o fac eu, iau în iarnă doi atacanți. Iau o extremă dreapta și un vârf. M-a enervat și ăsta, Șucu, cică «Dom'ne, nici nu concep să fie Rapid sub FCSB». M-au ambiționat și toate discuțiile despre Charalambous. Că e antrenor, că nu e.

REZUMAT | Botoșani - FCSB 0-1. Lixandru a adus victoria, ocazii mari ratate de Coman și Olaru

Zice și el, săracul, dar e băiat bun (n.r. - despre Șucu). Nu m-a supărat, nu e de supărare. Eu am vorbit cu el când voia să îl ia pe Edjouma. I-am zis că la fotbal e război! El cică nu vede lucrurile așa. La iarnă trebuie să spulber tot. Nu mai ai voie să faci egal cu Hermannstadt. UTA ne-a bătut că a fost mizeria aia de arbitraj. Noi trebuie să jucăm și contra arbitrajului”, a declarat Becali la emisiunea Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Următorul joc pentru FCSB în campionat e programat pe 22 octombrie, în etapa 13, acasă cu FC Voluntari.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!