Se întoarce Gică Hagi la Viitorul? Răspunsul lui Gică Popescu

Se întoarce Gică Hagi la Viitorul? Răspunsul lui Gică Popescu

Gică Popescu a oferit prima reacție după ce Ruben de la Barrera a fost demis din funcția de antrenor al Viitorului.

Popescu a afirmat că nu se pune problema unei reveniri a lui Hagi, deoarece acesta are alte planuri. Popescu a mai declarat că noul antrenor va fi român, dar nu a oferit și numele său.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Am reziliat cu Ruben, ne-am strâns mâinile şi ne-am mulțumit. Noi pentru munca lui, el pentru că i-am dat o şansă să antreneze o echipă de Liga 1. De acum începem negocierile pentru noul antrenor. Nu va fi simplu, pentru că el trebuie să fie un adevărat manager, să aibă în vedere şi echipa secundă a clubului.

Va fi cel mai probabil un român, pentru că e greu în plin campionat să aduci un străin care să nu cunoască Liga 1. Este exclus ca Gică Hagi să revină acum pe banca Viitorului. Avem câteva nume, iar zilele următoare vom lua o decizie”, a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

Gică Hagi a anunțat că l-a dat afară pe antrenorul Ruben de la Barrera.

Regele a luat această decizie din cauza rezultatelor negative din startul acestui sezon.

„FC Viitorul Constanța anunță că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formației noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

Pe această cale, clubul nostru le mulțumește acestora pentru munca depusă în perioada august – noiembrie 2020 și le dorește succes în proiectele lor viitoare.

În cel mai scurt timp vă vom anunța componența noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare”, se arată în comunicatul Viitorului.

Viitorul ocupă locul 7, cu 16 puncte în 11 etape, iar jocul nu merge.

De asemenea, Viitorul a fost eliminată din Cupa României de Dinamo.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!