Conducerea lui CFR Cluj revine cu o nouă declarație după demiterea lui Dan Petrescu: Ce i se cere antrenorului

Conducerea lui CFR Cluj revine cu o nouă declarație după demiterea lui Dan Petrescu: Ce i se cere antrenorului

Conducerea clubului CFR Cluj a făcut o nouă declarație după ce patronul Neluțu Varga a anunțat că l-a demis pe Dan Petrescu.

Acționarul Ștefan Gadola îi cere lui Dan Petrescu să aibă demnitate și să nu ceară despăgubirile de 2 milioane de euro prevăzute în contract.

"Este normal ca domnul Varga să aibă o asemenea descărcare, a adus foarte mulți bani în club și este prima dată când CFR pierde 5 meciuri din ultimele 6 în istoria modernă a clubului. Întotdeauna antrenorii au avut o demnitate și au spus «da, asta este, nu reușesc, nu pot». Și au plecat. Întotdeauna au fost despărțiri foarte normale. Noi, precum domnul Varga, vrem performanță.

ADVERTISING

Eu am dorit să normalizăm problemele avute și să continue Dan, eu nu doream o întrerupere bruscă. Am avut încredere în el că va putea remedia problemele avute. Acum trebuie să recunosc că Dan a fost un antrenor deosebit, foarte muncitor, competent. Ceva se întâmplă astăzi, el știe mai bine. Ar trebui să știe să managerieze problema. Avem buni jucători, dar dacă nu poate să rezolve, e o problemă și trebuie să se retragă demn", a spus Gadola pentru Gsp.

În momentul în care a fost întrebat dacă acest lucru presupune renunțarea la despăgubiri, Gadola a răspuns scurt: "Absolut".

ADVERTISING

Dan Petrescu a câștigat trei titluri de campion cu CFR Cluj și este antrenorul cu cel mai mare succes din istoria ardelenilor.

Adrian Mutu, antrenorul dorit de CFR Cluj, este momentan selecționerul naționalei de tineret și are o relație foarte bună cu Varga.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇