Se cunosc cele 24 de echipe calificate direct în grupele UEFA Champions League

Se cunosc cele 24 de echipe calificate direct în grupele UEFA Champions League

Se cunosc acum cele 24 de echipe care sunt calificate direct în grupele viitoarei ediții de Liga Campionilor, după ce și campionatul din Anglia și-a decis ultimele două norocoase.

Ultimele bilete au fost obținute de Manchester United și Chelsea, care au învins în ultima rundă pe Leicester și Wolves, așa cum puteți urmări din nou în știrea de mai jos:

S-a tras cortina peste sezonul de Premier League! Cine a prins ultimele locuri de Champions League și care sunt formațiile care au retrogradat

La capătul unui sezon greu de terminat și foarte anevoios din cauza pandemiei de coronavirus care a acaparat toată Europa, totuși știm la final acum echipele care se pot pregăti direct de grupele UCL din sezonul viitor.

ADVERTISING

Iată care sunt cele 24 de echipe mai jos:

Atletico Madrid
Sevilla
Real Madrid
Barcelona
Liverpool
Manchester City
Chelsea
Manchester United
Juventus
Inter Milano
Atalanta
Lazio
Bayern Munchen
Borussia Dortmund
RB Leipzig
Borussia Monchengladbach
PSG
Marseille
Zenit
Lokomotiv Moscova
Porto
Club Brugge
Șahtior Donețk
Istanbul Bașakșehir

Prima urnă valorică ar arăta cam așa: Liverpool, PSG, Juventus (aproape campioană în Serie A), Real, Bayern, Zenit, câștigătoarea Champions League (sau Șahtior Donețk dacă echipa câştigătoare este deja în urna 1) și câștigătoarea Europa League.

ADVERTISING

Campioana României, Craiova sau CFR, va începe din turul I pe 9 august. Tragerea la sorți a fazei grupelor va avea loc pe 1 septembrie.

Fiecare echipă calificată măcar în grupe va câștiga din sezonul viitor din partea UEFA suma de 15.250.000 de euro, minimum.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!