Scoțienii, impresionați după ce au văzut imaginile cu Ianis Hagi din cantonamentul României

Scoțienii, impresionați după ce au văzut imaginile cu Ianis Hagi din cantonamentul României

Jurnaliștii scoțieni au fost impresionați după ce au văzut imaginile cu Ianis Hagi din cantonamentul echipei naționale de tineret.

Ianis a primit o lecție din partea lui Adrian Mutu, care l-a învățat cum să execute mai bine loviturile libere. Iar rezultatul a fost unul admirabil, deoarece Ianis a înscris gol după gol imediat ce a pus în aplicare sfaturile lui Mutu.

"Urmăriți-l pe starul lui Rangers primind lecții de la Adrian Mutu, iar sfaturile sale produc rezultate umitoare", a titrat publicația scoțiană Daily Record.

ADVERTISING

Apoi, scoțienii l-au lăudat pe Ianis pentru capacitatea de a asimila lucruri noi.

"Starul român a arătat că poate primi instrucțiuni. Ianis a dovedit deja pe Ibrox că știe cum să execute o lovitură liberă, dar, că toți jucătorii buni, admite că fiecare zi e potrivită pentru a învăța.

Și cine mai bine decât antrenorul Adrian Mutu putea să-l învețe modalități noi? Antrenorul este surprins în aceste imagini cum îi arată tânărului felul în care poziția corpului și a picioarelor poate afecta modul în care se duce mingea", a adăugat sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ianis a fost trimis la echipa națională de tineret, iar marți va întâlni Danemarca în meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European.

Adrian Mutu, profesor pentru tricolorii U21

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate aricolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇