Scenariul de care FCSB nici nu vrea să audă: "Nu concep așa ceva. El e de vină dacă se întâmplă!"

Scenariul de care FCSB nici nu vrea să audă: "Nu concep așa ceva. El e de vină dacă se întâmplă!"

FCSB nici nu concepe să treacă printr-un episod de genul petrecut la Rapid, după înfrângerea cu Poli Iași, când Alexandru Albu și Andrei Borza au ieșit în club, deși se aflau în cantonamentul echipei.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a spus că nici nu se gândește să aibă parte de un scenariu asemănător cu ce s-a întâmplat la Rapid.

Becali a spus totuși că, dacă s-ar întâmpla, stafful administrativ al echipei ar fi de vină, în frunte cu Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație.

"Nici nu concep așa ceva, nu se poate întâmpla. Dacă se întâmplă, Meme e de vină. Nu mă bag să comentez la alții, vorbim la modul general. E de vină Meme, antrenroul, cei ce administrează echipa. Ei sunt de vină", a declarat Gigi Becali, la ProSport.

ADVERTISING

După meciul Poli Iași - Rapid 3-1, Alexandru Albu și Andrei Borza au fost surprinși într-un club de noapte din oraș, deși se aflau în programul echipei, la hotel, în ciuda faptului că meciul se terminase. Conducerea i-a exclus din lot și pregătește o amendă pentru cei doi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!