FCSB a decis viitorul lui Nana Antwi după gafa și eliminarea cu FC Botoșani: "O să vorbesc cu el"

FCSB a decis viitorul lui Nana Antwi după gafa și eliminarea cu FC Botoșani: "O să vorbesc cu el"

FCSB a stabilit viitorul lui Nana Antwi (23 de ani), fundașul ghanez adus de la Urartu, din Armenia, pentru 50.000 de euro.

În primul meci ca titular la FCSB, Nana Antwi a greșit o degajare, și-a lovit un adversar în postură de ultim apărător și a luat cartonașul roșu. Conducerea clubului, însă i-a luat apărarea fundașului dreapta.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că are mare încredere în Nana Antwi, dar va vorbi cu fundașul pentru ca el să aibă mai mult curaj în joc.

„Primul meci mi-a plăcut foarte mult. Meciul ăsta a greșit copilul. El putea să facă o altă deposedare, avea timp. El a vrut să facă foarfecă, a vrut să impresioneze.

ADVERTISING

El avea timp, putea controla mingea, avea și viteză, dar singurul lucru care nu mi-a plăcut e că a avut mai mult curaj în primul meci decât în al doilea.

A jucat numai în spate. Asta se reglează, vor vorbi cu el și îi vor zice: «Nu mai juca în spate, tu ai viteză». În rest n-am nicio treabă, eu am mare încredere în copilul ăsta”, a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!