FCSB, felicitată pentru transferul jucătorului ofertat de rivala din Superligă: "Nu mai poți face echipa fără el"

FCSB, felicitată pentru transferul jucătorului ofertat de rivala din Superligă: "Nu mai poți face echipa fără el"

FCSB este felicitată pentru unul dintre transferurile pe care le-a făcut în toamna lui 2023.

Este vorba despre Alexandru Băluță (30 de ani), atacantul care a sosit liber de contract după mai multe experiențe în străinătate, care a fost ofertat și de Universitatea Craiova înainte să accepte transferul la „roș-albaștri”.

Basarab Panduru laudă prestațiile lui Băluță, despre care spune că a devenit un jucător important la FCSB și că "nu mai poți să faci echipa fără el".

"Începe să devină un jucător important pentru că pare că este din filmul ăsta. Nu-l vezi cu stângăcii, nu-l vezi cum a intrat Phelipe sau altcineva. Având şi cunoştinţe despre campionatul nostru şi fiind şi un jucător cu experienţă, s-a adaptat foarte repede.

ADVERTISING

Îl văd din filmul ăsta. Îl văd un om periculos. În momentul când are mingea poate să facă ceva. La faza asta (n.r. la golul lui Dawa), mingea asta nu e uşoară, sunt doi jucători pe el şi reuşeşte până la urmă să se întoarcă. Nici centrarea aia nu e uşoară.

Ţi se pare că în momentul ăsta nu ar fi cineva care să îi pună probleme şi el să nu joace în partea dreaptă. Nu joacă acolo doar dacă ar trebui să joci cu sub 21 şi să joace (n.r. Octavian) Popescu acolo. El ar fi în partea dreaptă şi Coman în stânga. Nu văd pe altcineva care să fie mai bun decât el în momentul ăsta.

ADVERTISING

Nu cred că mai poţi să faci echipa acum fără el. E periculos de fiecare dată când pune piciorul pe minge", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Alexandru Băluțță a marcat de patru ori și a livrat șase pase decisive în 25 de meciuri (1755 de minute) din toate competițiile sezonului la FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!